Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

HomeToegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

De Volkswoningen CVBA streeft ernaar zijn website (https://devolkswoningen.be) toegankelijk te maken, overeenkomstig de nationale wetgeving tot omzetting van Richtlijn (EU) 2016/2102 van het Europees Parlement en de Raad.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de gehele websiteĀ https://devolkswoningen.be .

Nalevingsstatus

Deze website voldoet gedeeltelijkĀ aan de norm Web Content Accessibility Guidelines versie 2.1 niveau AA omdat niet aan de onderstaande eis(en) is voldaan.

Niet-toegankelijke inhoud

De Volkswoningen CVBA heeft zicht geƫngageerd om in samenspraak met AnySurfer vzw haar website toegankelijk te maken. Samen met onze partner Omygod volgen we een door AnySurfer uitgestippeld toegankelijkheidstraject.

Na een grondige analyse, hebben we al enkele grafische, structurele en inhoudelijke aanpassingen gedaan, doch nog niet voldoende om volledig aan alle vooropgestelde eisen te voldoen.

Zo werken we momenteel aan een duidelijkere navigatie, worden kleurcontrasten verbeterd en werken we aan verbeterde controle met het toetsenbord. De downloadbare Word- en PDF-documenten worden momenteel ook aan een controle onderworpen.

Binnen onze organisatie doen we er alles aan om het labelingstraject zo snel mogelijk rond te krijgen. Van zodra bovenstaande actiepunten gebeurd zijn, vragen we bij AnySurfer een validatierapport aan.

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 5 augustus 2020.

Feedback en contactgegevens

Om ons te helpen inhoud toegankelijker te maken, kunt u via info@devolkswoningen.be eventuele problemen doorgeven of geblokkeerde informatie of documenten opvragen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.