Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

HomeNieuws ‘Trots op mijn roots’ – inspirerende verhalen over sociaal wonen

‘Trots op mijn roots’ – inspirerende verhalen over sociaal wonen

Op 20 september 2018 verschijnt het boek ‘Trots op mijn roots’ van de VVH (Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen) in samenwerking met Politeia.

Gène Bervoets, Koen Crucke, Fred Deburghgraeve, Lynn Wesenbeek, Axl Peleman … bekend om heel verschillende redenen … maar allemaal zijn ze trots op hun roots, de sociale wijk waar ze opgroeiden.

Het boek TROTS OP MIJN ROOTS bundelt inspirerende verhalen van deze 24 bekende Vlamingen. De interviews zijn ondergebracht in drie thema’s: sociaal wonen als bron van solidariteit, sociaal wonen als bron van inspiratie of sociaal wonen als bron van van wilskracht; elk ingeleid met persoonlijke reflecties van mensen die beroepsmatig heel nauw betrokken zijn bij sociaal wonen: Björn Mallants (VVH), Bernard Hubeau (Vlaamse Woonraad), Meryem Kanmaz  (Minderhedenforum), Joy Verstichele (Vlaams Huurdersplatform), Mieck Vos (VVSG), Sien Winters (Steunpunt Wonen), Cédric Van Styvendael (Housing Europe) en Pascal De Decker (KU Leuven).

Nog meer informatie vindt u in dit document.

Het boek is nog niet verkrijgbaar, maar kan wel al besteld worden via https://www.politeia.be/nl-be/book/trots-op-mijn-roots/16261.htm