Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

HomeNieuws Vacature Servicedesk medewerker

Vacature Servicedesk medewerker

De Volkswoningen is een sociale huisvestingsmaatschappij met een patrimonium van meer dan 1.800 woningen en met reservegronden in Lebbeke, Waasmunster, Aalst en Dendermonde. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dendermonde en voor de Aalsterse huurders hebben we een kantoor in Aalst. We zijn momenteel met een team van een 20-tal medewerkers.

Tegen 1 januari 2023 gaat het landschap van sociale huisvesting in Vlaanderen er volledig anders uitzien, en dient men te komen tot één speler per gemeente: de woonmaatschappij. Om deze overgang bij De Volkswoningen mee te ondersteunen wat betreft de dienstverlening naar onze huurders toe, zijn we op zoek naar een (m/v/x):

Servicedesk medewerker

De Volkswoningen wil garant staan voor een klantgerichte dienstverlening naar onze verschillende stakeholders. Dit betreft in eerste instantie uiteraard de huurders, maar daarnaast ook derde partijen waarmee er samengewerkt wordt (aannemers, architecten, onderhoudsfirma’s, leveranciers,….). Als servicedesk medewerker ben je diegene die alle telefoons en mails in eerste instantie ontvangt en er voor zorgt dat ze op een correcte manier in ons ERP-systeem terecht komen. Op basis van jouw data-entry weten de desbetreffende diensten waar en wanneer ze actie moeten ondernemen. Je hoofdtaak ligt dan ook in het vriendelijk en klantgericht ontvangen van binnenkomende boodschappen en deze op een adequate manier in ons informatica –systeem invoeren. Het is niet de bedoeling dat je zelf al antwoorden geeft op vragen die binnenkomen. Jij bent als servicedesk medewerker het eerste aanspreekpunt binnen De Volkswoningen.

Functieomschrijving:

 • Je ontvangt de telefonische en schriftelijke vragen die bij De Volkswoningen binnen komen.
 • Je verwerkt al deze informatie in ons administratief beheersysteem.
 • Je let heel goed op een correcte en efficiënte verwerking van deze gegevens.
 • Je zorgt er voor dat je gesprekspartners aan de andere kant van de lijn zich gehoord voelen, zonder het gesprek uit handen te geven.
 • Je kan daarnaast ook nog ingeschakeld worden bij kleinere administratieve taken.
 • Je tracht mee na te denken over mogelijke verbeteringen aan het systeem of aan de dienstverlening op basis van dingen die je opvallen tijdens je job en speelt dit door aan je verantwoordelijke.
 • Je werkt op een actieve manier mee aan het bereiken van de groepsdoelstellingen enerzijds en aan de goede werking van het team anderzijds.

Profiel:

 • We zoeken in eerste instantie een klantgericht iemand, maar toch ook voldoende kordaat om niet over zich heen te laten lopen.
 • Een vlotte manier van communiceren is uiteraard belangrijk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Enthousiasme, een positieve uitstraling, anderen vertrouwen meegeven ligt in je natuur.
 • Je bent een alert iemand, opmerkzaam, praktisch en hands on. Je bent er ook niet bang van om in een andere taal aangesproken te worden (Frans, Engels, …) en vraagt door wanneer zaken niet duidelijk zijn.
 • Je kan vlot om met informatica-systemen, zodat de binnenkomende gegevens snel en correct ingebracht worden. Ervaring binnen een administratieve werkomgeving is een must. De Volkswoningen maakt gebruik van de courante Office-toepassingen.
 • Je bent iemand die echt deel uitmaakt van het team, hier een ondersteunende rol in opneemt.
 • Kortom, je bent geëngageerd en dit niet alleen voor je job maar ook voor de waarden van de organisatie.

Aanbod:

 • We bieden een functie met heel wat contacten en communicatie, en dit binnen een sociaal belangrijke sector.
 • Je werkt samen met een gemotiveerd en betrokken team, wat ook toelaat om van anderen veel te leren.
 • Je werkt in een mooi en nieuw kantoorgebouw, in een open en luchtige ruimte.
 • Je hebt weinig tot geen last van files. Je werkt lokaal, in een verkeersluwe omgeving. De standplaats voor deze functie is de vestiging in Dendermonde.
 • Naast dit alles staat uiteraard een correcte verloning, aangevuld met een ruim pakket extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatie- en ziekteverzekering, maaltijdcheques, een flexibele uurregeling, heel wat vakantiedagen, …).

Reageren naar:

Meen je jezelf te herkennen in deze vacature en zie je hier voor jezelf de toegevoegde waarde, reageer dan snel naar CPM, erkend selectie- en wervingsbureau. Mail jouw CV en motivatiebrief naar Johan Lauwers (Johan.lauwers@cpm-hrm.be). Voor meer informatie omtrent deze vacature kan je ook bij hem terecht op volgend telefoonnummer: 03/218.69.27. Jouw sollicitatie wordt met de grootste discretie behandeld. Deze vacature wordt exclusief behandeld door CPM.