Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

HomeNieuws UPDATE Weersomstandigheden – werf CV en schouwen Centrum Dendermonde

UPDATE Weersomstandigheden – werf CV en schouwen Centrum Dendermonde

UPDATE 1/02/2019: De komende 2 weken worden de werken gestaakt omwille van de weersomstandigheden. De werken wordt normaliter hervat op maandag 18 februari 2019, de betrokken huurders worden persoonlijk gecontacteerd door de firma Sanitel NV.

Op vrijdag 18 januari 2019 namen wij, in samenspraak met de veiligheidscoördinator, architect en aannemer, de beslissing om de werken voor één week te pauzeren omwille van de weersomstandigheden.

Bij vriesweer is het levensgevaarlijk en verboden om de daken te betreden, wat noodzakelijk is om de schouwen te vervangen.

De betrokken huurders werden door aannemer Sanitel NV persoonlijk verwittigd over deze uitzonderlijke omstandigheden.
De firma contacteert de volgende huurders op de planning persoonlijk wanneer de werken hervat kunnen worden, rekening houdend met de weersvoorspellingen.
Tijdens de werken is onze aannemer Sanitel NV het aanspreekpunt. U kan het bedrijf telefonisch bereiken op het nummer 052 55 89 78.

Wij rekenen op uw begrip voor de hinder die eigen is aan de werken, maar herhalen dat u steeds welkom bent met opmerkingen of klachten of als u één of ander wil signaleren. (052 22 14 43 of info@devolkswoningen.be).